HVEM ER VI?

MUREMESTER BRAGE 2016


Murermester brage startede for små 8 år siden med 5 ansatte og har siden vokset sig op til ca. 20 ansatte med 12 biler der kører rundt i hele landet. På trods af størrelsen, forsøger vi fortsat at drive virksomheden som hvis det var en mindre virksomhed. For os er det vigtigt at vi stadig kan holde den samme kontakt med kunden og ikke glemme vores kerne værdier. 


Vi har flere tidligere elever der nu er ansat på fuld tid i firmaet og vi har altid haft tradition for at forfremme inde for vores egne rækker, på den måde sikrer vi arbejdskraft vi kan stole på og have et rigtigt stabilt og godt sammarbejde med.

VORES KERNEVÆRDIER


Vi arbejder altid imod at holde en god dialog med kunden, så at vi på den måde sikrer høj kvalitet i overenstemmelse med hvad der er aftalt. 


Det er også vigtigt for os at vi altid leverer et produkt vi kan være stolte af og at vi efterlader stedet mere rydeligt end vi fandt det, Til tiden! 

MISSION


  • Kommunikation

  • Ansvar

  • Proffesionalisme

VISION


  • Sikkerhed

  • Aftale holdene

  • Høj kvalitet

GARANTI FOR ARBEJDE OG MATERIALER I HØJ KVALITET

MØD VORES TEAM

Anders Holmer Brage

Direktør/Ejer


Primære opgave i firmaet er at have kundekontakt, besigtige arbejde og give tilbud.


Anders overseer også arbejde på byggepladser.


Darell Papkiewicz 

Formand


Tidligere ansat som murer i firmaet, nu har darell overtaget formandsposten og hans primære opgave er at varetage kunde opkald i firmaet. Han tager også ud og overseer arbejde på byggepladser.


Sara Holmer Brage

Bogholderi


Alt bogholderi er varetaget af Sara der også er et kendt ansigt på kontoret.